Днес  кметът ще поздрави и други женски празненства в по-малките

...
Днес  кметът ще поздрави и други женски празненства в по-малките
Коментари Харесай

Кметът на Созопол подари 500 рози за 8 март

Днес  кметът ще поздрави и други женски празненства в по-малките обитаеми места

 

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев подари 500 рози на своите служителки. Цвете получиха всички дами, работещи в администрацията, във всяко кметство в селищната система, възпитателки и медицински сестри в детските градини, служителките в музеите, обществените работнички, дамите в общинските служби и дирекции.

„ Бъдете обичани, неотразими и вдъхновяващи “, гласи посланието на кмета, прикрепено към всяка алена роза. 218 са единствено чиновниците в общинската администрацията и меропирятията. 60% от тях са дами.
Кметът Янакиев и зам. Кметовете  Тодор Дамянов и Андрей Николов посетиха и тържеството на дамите от двата пенсионерски  клуба, където също ги уважиха с цвете и добра дума за всяка една поотделно.

Днес  кметът ще поздрави и други женски празненства в по-малките обитаеми места.

Като специфичен жест на внимание на днешния празник дамите в общинската администрация в Созопол ще обслужват жители до 13.00ч. До 11.30 ч ще се одобряват заплащания в брой на касите в " Местни налози и такси " и фронт офиса на общината. От 11.30 до 13.00ч. ще може да се заплаща единствено с карти.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР